Финансовият благодетел на Славия Венцеслав Стефанов обяви в актуално студио Дерби,

...
Финансовият благодетел на Славия Венцеслав Стефанов обяви в актуално студио Дерби,
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Десподов е женчо, съдийството си беше добро

 Гриша Ганчев обмислял отдръпване от ЦСКА?  Славия спъна упоритостите на ЦСКА
Финансовият покровител на Славия Венцеслав Стефанов обяви в настоящо студио " Дерби ", че съдията е последният човек, който е отговорен за загубата на ЦСКА от " белите " през вчерашния ден.

Босът на най-стария столичен клуб показа и, че Лудогорец не е отговорен за загубите на " алените " в Първа лига.

" Безкрайно доста съм признателен на футболистите, че дадоха всичко от себе си. Дайте да приказваме за футбол, тъй като през тези 94 минути имаше доста футбол, борба и геройство. Съдията е последният човек, поради който ЦСКА не завоюва мача. Пропуските, Стериакис и неналичието на шанс - това беше главното. Старата истина е, че като не вкараш, ще ти вкарат.

Не подценявам качествата на Кирил Десподов, само че Петков заслужава да е Футболист на годината. Уважавах Десподов, само че към този момент не. Той футбол ли е играл, или е подслушвал пейката на " Славия "? Подскочи, удариха си корите и нищо друго. А той плача: " Моля, другарко ". Женчо, никакъв мъж не е.

ЦСКА имаше безчет положения и не съумя да означи. Ако резултатът беше 1:0 или 2:0, въобще нямаше да говорите за съдийство. Хората би трябвало да одобряват мъжки както успехите, по този начин и загубите. Паднахме от Витоша след куп пропуски и почнаха някакви клакьори: " о-о-о, черно тото ".

Сега Гришата ли е играл черно тото? Късметът играе огромна роля. И на Титаник е имало кадърни и възпитани хора, само че не са имали шанс. Защо си завираме главите в пясъка като щраусите, стърчат ни задниците и приказваме единствено нелепости? ", стартира Стефанов.

" Е, през вчерашния ден по-тъмните момчета в ЦСКА бяха 7-8 части. Да не приказваме за другите - Левски, Лудогорец, Ботев… Локо Пд със сръбско-хърватската инвазия. Защо не дават на положителните български футболисти да играят? Какво им е отговорен българският футболен съюз? Отиваме в Бразилия, след това взимат някакви португалски паспорти. По някое време се усещаме и дърпаме ръчната, само че е късно.

Когато не се случват нещата при вас, грандовете, стартирате с " дългата ръка на Домусчиев " и куфарчатата на Караманджуков, които никой не ги виждал. Познавам Караманджуков - от кое място тия пари у него?! Съдията свирил срещу Локо Пд, тъй като Славия трябвало да бие ЦСКА.

Побъркани хора. Сега за тия две дузпи. Питате ме дали Караманджуков не е занесъл пари на съдията? Не е занесъл. Когато се подмине дузпа за различен тим против грандовете - е, огромна работа, отново щяхме да ги бият тея. Че не успяхте да ни биете 40 минути с човек повече, съдията ли е отговорен? ", обърна се Стефанов към публицистите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР